Golvvärme

Därför väljer du golvvärme

Högre komfort och lägre uppvärmningskostnader

Elektrisk golvvärme installeras nära golvytan, vilket gör att rummet snabbt värms upp. Den tar inte upp plats i bostadsutrymmet, vilket ger dig frihet att möblera. Tack vare den jämna värmefördelningen över golvet kan termostaten ställas 2 grader lägre än vanligt, utan komfort- eller temperaturförlust. Det är ett utmärkt system för att värma upp hela rum, eller som komplement till befintliga värmesystem.Under vår och höst kan du stänga av den konventionella uppvärmningen och hålla golven behagligt varma och sköna.

Hälsosam och säker uppvärmning

Torra golv är mer hygieniska och lätta att rengöra. Elektrisk golvvärme orsakar mindre luftrörelse, och därmed mindre damm i luften. En annan fördel blir tydlig i badrum och våtutrymmen. Våta golv torkar mycket snabbare, liksom badrumsmattor, vilket minskar risken för mögel och kvalster. Torra golv är också lättare att hålla rena, eftersom dammet inte fastnar på golvet

http://www.tycothermal.com/sweden

Certified Pro

Kvalitetsprodukter – installerade och kontrollerade av behörig elektriker – är det bästa sättet att försäkra sig om komforten med ett varmt golv.

Vi är certifierade av Tyco Thermal Control

Utöka garantin från 12 till 20 år!

Låt installationen utföras av en T2Certified Pro installatör och få hela 20 års garanti.

Garanterad installatör

Köp produkter och installation av oss så får du garanterat ett väl utfört och säkerställt arbete. Fullständig dokumentation med mätvärden och bilder på förläggningen skickas till din e-post när allt är klart. Om du vill har du också möjlighet att förlänga din garanti till 25år. Läs om installationer och Garanterad installatör här. 

Golvvärme

Golvvärme

Copyright © 2021 CG Elservice AB | Design av Merreklam
×